AGENDA 2024

MAPRIL 25TH 2024

etc. venues, 8th floor, 11 Portland Street, Manchester M1 3HU, United Kingdom

TIME	TOPIC	DURATION
FROM 09:30 am	ARRIVAL, COFFEE, NETWORKING	1 HOUR
10:30 am	WELCOME & INTRO	10 MIN
10:40 am	KEYNOTE The Open Mobility Ecosystem Roelof Hellemans, MaaS Alliance, Secretary General	20 MIN
11:05am	KEYNOTE: What MaaS needs to give it a real chance in the UK	20 MIN
	Geert Vanbeveren, Siemens Mobility Software, Head of Business Deve	eloment
11:25 am	SHORT BREAK	10 MIN
11:35 am	INNOVATIVE PERSPECTIVES: Deploying shared on-demand autonomous buses	20 MIN
	Jack Holland, Padam Mobility, Head of Northern Europe Gavin Jackman, Sustainicity, Founder	
12:00 pm	PANEL DISCUSSION: MaaS – Why the slow adoption? Moderation: Matthew Clark, Steer, Associate Director	1 HOUR
01:00 pm	LUNCH BREAK	1 HOUR
02:00 pm	BREAKOUT SESSION - ROUND 1	45 MIN
02:45 pm	COFFEE BREAK	30 MIN
03:15 pm	BREAKOUT SESSION - ROUND 2	45 MIN
04:00 pm	RECAP AND SUMMARY	15 MIN
04:15 pm	NETWORKING & DEPARTURE	30 MIN



OVERVIEW BREAKOUT SESSIONS

For the BREAKOUT SESSIONS, you can choose from the following topics for Round 1 and Round 2:



Making or breaking it – What business models exist for mobility in the future?

Valerie Soldate, Hacon, Project Manager





Digital demand responsive transport (DDRT)

Why the time for pilots is over and now is the time to deliver large-scale deployments of MaaS

James West, Padam Mobility, Business Development UK





Uniting for Mobility: Increasing ridership through collaboration

Opportunities and challenges for successful partnerships

Fiona Peter, Siemens, Lead MaaS Partnership Network Stephen Howes, Uber, External Consultant **Uber**



Upgrade your Mobility Data Game

Explore how data can be used to improve your transport planning and fleet management

Christian Schwingenschlögl, Hacon, Product Manager HAFAS.analytics and HAFAS.statistics

