# AGENDA 2024

#### 🛗 MAY, 22ND, 2024

• CHORUS HALL, 30 OTIS ST., SAN FRANCISCO, CA 94103

TIME	торіс	DURATION
09:00 am	ARRIVAL, NETWORKING AND COFFEE	60 MIN
10:00 am	WELCOME AND INTRO	30 MIN
10:30 am	QUO VADIS MAAS: DISCOVERING USE CASES AND THEIR RELEVANCE	30 MIN

More Information will follow soon

11:00 amCUSTOMER INSIGHTS -<br/>SESSION WITH CONTRA COSTA30 MIN

11:45 am	BREAKOUT SESSION - ROUND 1	45 MIN	
12:30 pm	LUNCH BREAK	75 MIN	
01:45 pm	MAAS REAL TALK: LESSONS LEARNED	45 MIN	

#### More Information will follow soon

02:45 pm	BREAKOUT SESSION - ROUND 2	45 MIN
03:30 pm	COFFEE BREAK	30 MIN
04:00 pm	CUSTOMER INSIGHTS	30 MIN
	More Information will follow soon	

04:30 pmRECAP & CLOSING15 MIN04:45 pmNETWORKING AND DEPARTURE



SIEMENS

SIEMENS

#### **OVERVIEW BREAKOUT SESSIONS**

For the BREAKOUT SESSIONS, you can choose from the following topics for Round 1 and Round 2:



## Global Perspectives on MaaS: Connected Journeys Abroad

Robert Bichsel, Siemens, Product Owner MaaS



### **Expect the Unexpected**

How to Effectively Manage Disruptions & Keep Riders on Track

Jasmin Kaya, Hacon, Project Manager



## From First Click to Lasting Loyalty

Identifying service gaps with the right data – Closing them with the right partners

Fiona Peter, Siemens, Lead MaaS Partnership Network

# NextGen: The Future of Mobile Trip Planning

Revolutionizing Journeys with User-Friendly Frontend Designs

Jan Füllemann, Hacon, Project Manager